Looking For Anything Specific?

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Seismos 4 2 Rixter Sthn Krhth H Ka8hmerinh : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Seismos 4 2 Rixter Sthn Krhth H Ka8hmerinh : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης.. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής στη νότια κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 23:40 και έγινε 22 χλμ. Σεισμός τώρα στην κρήτη | in.gr.

Το επίκεντρο εντοπίζεται 19 χιλιόμετρα νότια, νοτιανατολικά του ηρακλείου και το εστιακό βάθος. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής στη νότια κρήτη. Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:38 την τρίτη στην άρβη ηρακλείου κρήτης.ο σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.σημειώθηκε 24 χλμ.

Seismos Twra Sthn Krhth Newsique Gr
Seismos Twra Sthn Krhth Newsique Gr from newsique.gr
Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης. 4 ρίχτερ λίγο πριν το μεσημέρι στο ηράκλειο κρήτης 10.06.2017, 15:45 σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στις περισσότερες περιοχές του νομού ηρακλείου. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου. Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Νέος σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Επίσης, η μέτρηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, δείχνει πως ο σεισμός ήταν 4,3 ρίχτερ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4,2 ρίχτερ.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 23:40 και έγινε 22 χλμ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής στη νότια κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου, στο νομό ηρακλείου, ο οποίος και έγινε αισθητός από αρκετούς κατοίκους, μεταδίδει το neakriti.gr. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των δωδεκανήσων, κοντά σε νίσυρο και τήλο. Σεισμός 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στην κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη | in.gr. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:38 την τρίτη στην άρβη ηρακλείου κρήτης.ο σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.σημειώθηκε 24 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Η δόνηση σημειώθηκε στο χωριό άρβη της κρήτης. Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην αθήνα με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους αναστατωμένος. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Επίσης, η μέτρηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, δείχνει πως ο σεισμός ήταν 4,3 ρίχτερ. Σεισμός 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στην κρήτη.

Seismos Twra Sthn Krhth Deite Ti Katagrafoyn Live Oi Seismografoi Eikones
Seismos Twra Sthn Krhth Deite Ti Katagrafoyn Live Oi Seismografoi Eikones from www.newsit.gr
Σεισμός 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στην κρήτη. 20:53 20.07.2021 ) © φωτογραφία : Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:38 την τρίτη στην άρβη ηρακλείου κρήτης.ο σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.σημειώθηκε 24 χλμ. Γεωδυναμικό ινστιτούτο εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών σεισμός στην κρήτη 20/7 Σεισμός σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου, στο νομό ηρακλείου, ο οποίος και έγινε αισθητός από αρκετούς κατοίκους, μεταδίδει το neakriti.gr. Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή. Μία ακριβώς εβδομάδα από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στα νότια του νομού ηρακλείου εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός τώρα στην κρήτη 20:48 20.07.2021 (ανανεώθηκε:

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής στη νότια κρήτη.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Μία ακριβώς εβδομάδα από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στα νότια του νομού ηρακλείου εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Επίσης, η μέτρηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, δείχνει πως ο σεισμός ήταν 4,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου. Η δόνηση σημειώθηκε στο χωριό άρβη της κρήτης. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής στη νότια κρήτη. 20:53 20.07.2021 ) © φωτογραφία : Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Γεωδυναμικό ινστιτούτο εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών σεισμός στην κρήτη 20/7 Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή.

Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Το επίκεντρο εντοπίζεται 19 χιλιόμετρα νότια, νοτιανατολικά του ηρακλείου και το εστιακό βάθος. Νέος σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός τώρα στην κρήτη 20:48 20.07.2021 (ανανεώθηκε:

Fp7zcyqheeay9m
Fp7zcyqheeay9m from www.nextdeal.gr
Επίσης, η μέτρηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου, δείχνει πως ο σεισμός ήταν 4,3 ρίχτερ. 4 ρίχτερ λίγο πριν το μεσημέρι στο ηράκλειο κρήτης 10.06.2017, 15:45 σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στις περισσότερες περιοχές του νομού ηρακλείου. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου, στο νομό ηρακλείου, ο οποίος και έγινε αισθητός από αρκετούς κατοίκους, μεταδίδει το neakriti.gr. Μία ακριβώς εβδομάδα από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στα νότια του νομού ηρακλείου εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. 20:53 20.07.2021 ) © φωτογραφία : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4,2 ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου, στο νομό ηρακλείου, ο οποίος και έγινε αισθητός από αρκετούς κατοίκους, μεταδίδει το neakriti.gr.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:38 την τρίτη στην άρβη ηρακλείου κρήτης.ο σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ.σημειώθηκε 24 χλμ. Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός. Σεισμός τώρα στην κρήτη | in.gr. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Το εστιακό βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 4,5 χλμ. Σεισμός 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στην κρήτη. Μία ακριβώς εβδομάδα από τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στα νότια του νομού ηρακλείου εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου. Νέος σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. 20:53 20.07.2021 ) © φωτογραφία : Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης.

Posting Komentar

0 Komentar